Przyczepa gastronomiczna

Pomysł na biznes lody

 

 

Przyczepa gastronomiczna posiada: 

  • zabudowę meblową w postaci półek, blatów i szafek;
  • kącik sanitarny, w skład którego wchodzą: zlewozmywaki, pompy, zbiorniki i liczniki
  • instalacje elektryczne z certyfikatem bezpieczeństwa
  • instalacje wodno-kanalizacyjne (tzw. obieg zamknięty)
  • przyłącza z licznikiem zabezpieczającym
  • gniazda 230 V i 380 V
  • oświetlenie halogenowe
  • szafka odzieżowa
  • lady

 

Otrzymujesz:

  • Maszynę do lodów - 3 smaki
  • Gofrownica
  • Ekspres do kawy
  • Brak konieczności magazynowania towaru ! (kupujesz tyle ile potrzebujesz)
  • Profesjonalne szkolenie na każdym etapie współpracy
  • Dokumentację sanitarną HACCP oraz GHP

 

        Dodatkowe ewentualne opcjonalne wsparcie sprzedażowe dla franczyzobiorców*** w postaci :

  • Karta lodoźercy - Program lojalnościowy
  • Reklama zewnętrzna flaga widoczna z daleka
  • Koszulki,leżaki.
  • lód 3 D
  • inne do ustalenia 

 ***są ustalane indywidualne lecz nie obowiązkowe materiały reklamowe są opcją płatną dodatkowo.

Najlepszy sprzęt 

 

 

 


Ceny

  • 64 000 zł z maszyną do lodów włoskich,Ekspres Lavazza,Gofrownica- Wkład własny 15 000 zł
  • 73 900 zł z maszyną do świderków,Ekspres lavazza,Gofrownica - Wkład własny 20 000 zł
  • 99 000 zł z maszyną do lodów włoskich oraz świderków,Ekspres do kawy,Gofrownica - wkład własny 30 000 zł

                                      Pozostała cześć kwoty rozbijana jest w formie atrakcyjnego leasingu.

Płatność gotówką 10 % rabatu.